WordPress weboldal készítés - 20 Ingyenes Weblap Sablon

WordPress weboldal készítés - WordPress oldallal integrálható ingyenesen letölthető sablonok:

A weboldalak letöltéséhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Ingyenesen átküldjük az oldalt amelyet integrálhat WordPressel. Adatvédelmi, GDPR okok miatt nem lettek feltöltve a weboldalak. Megértésüket köszönjük.  
A WordPress kétségtelenül a legkedveltebb CMS platform az interneten. A CMS népszerűségének és fejlődésének köszönhetően a WordPress által üzemeltetett oldalakra kifejlesztett témák is jelentős hírnevet szereztek a piacon.
A felhasználók szeretik a WordPress témákat, mert fájdalommentes, és a legjobb, hogy akármilyen kívánt weboldalt látrehozhatsz: pl. blog, személyes weboldal, vállalati weboldal, vagy akár portfólió. Sőt, elárulok egy titkot: A legtöbb ingyenesen letölthető weboldal téma amelyeket alább megtalálsz integráélható a WooCommerce pluginnal, így akár saját webáruházat is készíthetsz pár kattintással. Ha érdekli Önt, hogyan működik a weboldal készítés lépésről lépésre akkor ez az oldal Önnek való! 
A minőségi ingyenes WordPress témákat azonban nem könnyű megtalálni; ezért úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm a legszebb ingyenes weboldal témát. A legtöbb ilyen téma magába foglalja azokat a megdöbbentő funkciókat, amelyek minden bizonnyal lenyűgözik majd ügyfeleidet. Tehát itt van a legjobb ingyenes WordPress témák listája, amelyeket a következő projektedhez használhatsz:

SZERETNE EGY WEBOLDALT?

1. Shapely

A WordPress weboldal készítés pofon egyszerű ezzel a témával!

A Shapely hihetetlen ingyenes téma a WordPress weboldalak számára, és nagyban hozzájárul a webfejlesztési folyamatok megkönnyítéséhez. 
Ez a termék praktikus és szép, így nagyszerű funkcionalitást és elképesztő grafikát kínálhat számodra. Természetesen kialakítása kompatibilis lesz Android, iOS és Windows telefonokkal, táblagépekkel, laptopokkal és az asztali számítógépekkel is. 
Támogatja a nagyfelbontású Retina kijelzőket is, így ügyfeleid a kicsit összetettebb ropogós grafikákat is élvezhetik majd, az éles szövegről és az úttörő vektoros ikonokról nem is beszélve. A Shapely weboldal minden tevékenységi területre nyitva marad. A te webhelyed kompatibilis lesz a sokszínű WordPress bővítményekkel, mint például a 7-es formanyomtatvány, a Google Analytics, a Yoast SEO és a Gravity Forms.  Ajánlom a Google Analytics-hez kapcsolódó cikkünket, ha forgalom méréseket szeretne végezni: A Google Analytics bemutatása kezdők részére.
A webáruház készítés manapság folyamatos jövedelemforrás lehet azok számára, akik személyes boltokat hoznak létre a WooCommerce segítségével. Nincs szükség kódolásra vagy speciális ismeretekre, mivel a folyamat meglehetősen intuitív. A témával kapcsolatos alapvető funkciókkal kapcsolatos további információkért lépj velünk kapcsolatba. Megígérem, hogy végigvezetünk téged a webhely legnehezebb szempontjain.
WordPress-weboldal-készítés

2. Illdy

A WordPress weboldal készítés látványos és rugalmasan kezelhető az Illdyvel!

Az Illdy egy látványosan rugalmas és hihetetlenül avantgárd WordPress kreatív többcélú weboldal témája, amelyet gondosan és ügyesen fejlesztettek. Talán ez az egyik legátfogóbb WordPress téma, amely teljesen ingyenes. 
Az erőteljes WordPress Live Customizerrel, a konfigurálható widgetek, a Retina-kész ikonok és rövid kódok sokaságával, az Illdy teljesen felkészült mindenféle webhelyre. Mélyen futó funkciók találhatóak benne és modern, anélkül, hogy egyetlen sor kódot kellene írni. 
Az innovatív Bootstrap kódolásra épülő Illdy természetesen illeszkedik az összes ismert eszközhöz, böngészőhöz, platformhoz és képernyőmérethez, így az Illdy weboldalai mindig a legerősebbek, függetlenül attól, hogy hol nézik őket. A lehetőségek végtelenek, integrálható az Illdy 7-es kapcsolattartó űrlap, a SEO Yoast a keresőoptimizáláshoz. Ráadásul gyönyörű NextGEN Gallery technológiával rendelkezik; mindössze annyit kell tenned, hogy hozzáadod a tartalmat. 
Jó szórakozást kívánok hozzá, ha pedig segítségre lenne szükséged, mi azért vagyunk, hogy segítsünk! 
WordPress-weboldal-készítés

3. Tyche

A Tyche egy speciális vásárlási és ruházati WordPress téma. Egy tonnányi nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik és jól dokumentált. Értékesítés-orientált designja van, reklámcímkével és bevásárlókosárral ellátott plugin. 
Ingyenes szállítás és előfizetési napló is rendelkezésre áll. A Tyche kompatibilis a fantasztikus WooCommerce pluginnal. Úgy tervezheted, ahogyan csak szeretnéd, beállíthatod a kiemelt termékeket, a leggyakrabban vásárol prémium termékeket, valamint előre sorolhatod a legutóbb vásárolt cikkeket. 
Egyszerű, sima színű és tiszta kódot kapsz. Töltsd le most és integráld WordPress weboldaladdal ezt a testreszabható témát!
WordPress-weboldal-készítés

4. Allegiant

Az Allegiant egy rugalmas és professzionális, gyors és egyszerű, modern és technológiailag élvonalbeli WordPress ingyenes weboldalsablon. 
Ez egy nagyszerű platform a vonzó, kompetens weboldalak zökkenőmentes létrehozásához, amely sokféle alkalmazással rendelkezik. Széles körű eszközöket kínál, amelyek teljesen ingyenesen állnak rendelkezésedre, hogy a webmesterek az élet minden területén könnyen és hatékonyan felállíthassák és testre szabhassák weboldalukat. 
A vállalkozások szeretik az Allegiant-t, mert bőséges forrást tartalmaz pluginok szempontjából, amelyek ideálisak az üzleti weboldal fejlesztésének felgyorsítására. Például egy beépített csapat tagsági funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi a szervezet tagjainak bemutatását. 
Az Allegiant elrendezései teljes körű designjával egyszerűvé teszi a webmesterek számára az oldalsávok finomhangolását, a fejlécek átrendezését és az egyéni bővítménytípusok testreszabását. A Bootstrap-ra épített Allegiant gyorsan reagál és kompatibilis szinte az összes ismert eszközzel, pluginnal. Próbáld ki most az Allegiant weblap sablont!
WordPress-weboldal-készítés

5. Portum Business

Üzletek számára lényegesen megkönnyíti a WordPress weboldal készítés folyamatát!

Ha egy egyszerű, modern, tiszta, kifinomult és prémium WordPress témát keresel, győződj meg róla, hogy ne hagyd ki a Portum Business-t. Ez egy fantasztikus eszköz, amellyel a legjobb weboldal funkciók egy pillanat alatt elérhetővé válnak. Különösen akkor hasznos, ha webes tervezést használsz. 
Nem hiszem, hogy túl sok időt fogsz tölteni  a téma beállításokkal. Kis mennyiségű erőfeszítést fektethetsz bele a Portum Business weboldal beállítására. Akkor is hasznos, ha szeretnél egy specifikus oldalt felépíteni (niche-t), a Portum Business minden plugint biztosít ahhoz, hogy könnyedén megvalósítsd célod. 
A Portum Business rugalmas, és automatikus retinabeállításokkal rendelkezik, amely azonnal beállítja helyetted a képernyő bármely méretét. Akár mobileszközt, akár asztali számítógépet használnak majd a weblapodon, a Portum Business segítségével a webhelyed kiemelkedő élményt nyújt majd minden potenciális ügyfelednek.
Weblap-készítés-árak

SZERETNE EGY WEBOLDALT?

6. Pixova Lite

A Pixova Lite egy hihetetlen egyoldalas WordPress téma. Ez egy kevésbé bonyolult eszköz a szabadúszók vagy művészek számára, akik személyes szolgáltatásokat kívánnak nyújtani. Meg fogod találni a retina kész minőségét és a millió színkombinációt melyet alkalmazhatsz. 
A Pixova Lite nagyszerű munkakörnyezetet tervez a webfejlesztők számára. Klasszikusan elegáns egyszerűséget használ. A widget funkciók és menüpontok is elérhetőek benne. A Pixova Lite egy sokoldalú téma, amely szinte bármely típusú weblapra alkalmazható. Az üzleti célú webhelyek fontos eszközeit is biztosítja. 
A WooCommerce-be integrálva üzletet is hozhatsz létre, bár ha üzleti szemmel nézed érdemesebb lehet, egy kicsit komplexebb designt választani. A Pixova Lite olyan opciókkal rendelkezik a widgetek beállításához, amelyek óriási szerepet játszanak a szakaszok megjelenítéséhez és a logók hozzáadásához. 
A változtatásokat valós időben végezzük a praktikus oldalépítővel. Korlátlan Google-betűtípust és sok ikonnal fogsz játszani, ha ezt a weboldal témát választod. A Pixova Lite gyors és reszponzív minden böngészőben. Egy kattintással importálható szinte bármilyen plugin, mely könnyebbé teszi a témabeállítást. A szövegek könnyen lefordíthatók a WPML segítségével! Töltsd le és próbáld ki pár egyszerű kattintással a Pixova Lite-ot!
WordPress-weboldal-készítés

7. Newspaper X

A Newspaper X a szerkesztőségek, újságírók kedvence, a WordPress weboldal készítés jó szórakozás vele!

Az NewspaperX egy ingyenes WordPress téma a magazinok számára, amely most ingyenesen letölthető és egyszerűen személyre szabható. 
Ez a Bootstrap alapú weboldal úgy van kialakítva, hogy a WordPress Customizer segítségével kezelhető legyen. Egy fantasztikus hirdetési bannert is tartalmaz, amely nyilvánosságot biztosít a böngészők számára. A Newspaper X négy kategóriára van osztva. 
Ezek a következők: szerkesztői oldal, események (events), legfrissebb hírek és világhírek. Látogatóid könnyedén átfuthatnak majd a cikkeken, vagy egszerűen alkalmazhatják az intuitív keresősávot és beírhatják azokat a kulcsszavakat amely segít majd számukra megtalálni a kívánt cikket. 
A weboldal média gombokkal van ellátva, mely megtalálható a topbarban, valamint az oldalakon is. Jó szórakozást ezzel a félelmetesen egyszerű témával! Próbáld ki a Newspaper X-et!
WordPress-weboldal-készítés

8. Antreas

Az Antreas egy egyszerű és könnyen használható ingyenes üzleti WordPress weboldal téma. Ez a téma az egyik leghatékonyabb, ha sikeres online üzleti vállalkozást szeretnénk létrehozni. 
Attól függetlenül, hogy projektjeid nagyok, vagy kicsik, időigényesek, vagy teljesen újak, az Antreas rendelkezik minden egyedi funkcióval, amire szükséged van. Az Antreas lehetővé teszi, hogy mindenféle érdekes tartalmat integrálj az oldalsávokba. Bármilyen bővítményt hozzáadhatsz perceken belül, és élvezheted a hozzáadott funkcionalitást. A hatékonyan beépített rövid kódok megkönnyítik az életedet. 
Vékony bemutatóval mutathatod be vállalkozásod. Árkategóriákat adhatsz hozzá egyszerűen és stílusosan. Ismerd meg ügyfeleidet! Ez a weboldal tartalmaz egy alapbeállítást, melyben a Google Térkép API integrációja található. Játssz az elrendezéssel, az animációs lehetőségekkel, és hozd életre azt a weboldalt amelyre mindig is vágytál most teljesen ingyen! Az Antreas a legokosabb módja az üzleti életnek. Próbáld ki most az Antreast!
Weboldal-készítés-otthon

9. Portum Material

A Portum Material egy korszerű, ingyenes WordPress téma, amelyet mindenféle, de főként üzleti célból használhatsz fel. Ez egy rendkívül sokoldalú és gyorsan beállítható sablon, amelyet kódolási háttér nélkül is használhatsz. A Portum Material egy könnyen kezelhető téma, nagyszerű funkciókkal és eszközökkel, amelyek sok időt nyernek számodra. Bár ez egy ingyenes téma, a Portum Material nagyon profi és fejlett. 
A teljes szélességű csúszkától és a többszintű menüktől, az animált statisztikákon keresztül, egészen a lebegő hatásokig mindent megtalálsz a weboldal készítéshez! Tartalmaz egy teljes blogrészt és Google Térképet is, melyet a tartalommarketinghez használhatsz fel.
Weboldal-készítés-tanfolyam

10. Portum Classic

Könnyen kezelhető WordPress weboldal készítés !

Sima, tiszta és elegáns. Így jellemezném a Portum Classic-ot. Ez egy tiszta, ingyenes WordPress téma, mely óriási előnyökkel rendelkezik. 
A Portum Classic egyoldalas ihletésű weblap. Nagyszerű szekciókkal lett ellátva, melyek magukba foglalják az üzleti élet minden szegmensét. A Portum Classicból nem maradhatott ki egy működőképes különleges blog rész sem. 
A weboldalon keresztül megoszthatod a tippeidet és a trükkjeidet, hasznos információkat oszthatsz meg közönségeddel és még több forgalmat tudsz ezáltal generálni. Vidd bele képzelőerőd és adj bele mindent az intuitív énedből, majd készítsd el a Portum Classic-ot. 
Természetesen a Portum Classic 100% -ban reszponzív, mobilkészülék és böngésző-kompatibilis. Ez minden eszközön és böngészőben gördülékenyen fog működni a sima és kiváló kódja miatt. Töltsd le most a Portum Classic-ot, és hozz létre pár oldalt vele.
Weboldal-készítés-tanfolyam

11. Portum Clean

A Portum Clean minimalista megközelítése a web designra fekteti a hangsúlyt, azonban a tartalom is nagy szerepet kap benne. Ha kétségeid vannak ezzel a témával kapcsolatban teljesen megértem, mivel ez egy komplexebb téma. Ha nem vagy biztos a HTML CSS és JavaScript tudásodban az egyszerűsített változatot ajánlanám. 
Úgy tűnik, sokkal vonzóbb a szemnek, és sokkal nagyobb közönséget is nyújthat, ha megfelelően alkalmazzuk. Éppen ezért olyan különleges Portum Clean és ezért is tudom ajánlani. Ennek az ingyenes WordPress-témánek a megjelenése élvonalbeli, sima és kiegyensúlyozott. Képes arra, hogy gyorsan alkalmazkodjon a projekted igényeihez, és segítsen kiemelkedni a többi általános weboldalak közül.  
Az egyoldalas webhelyelrendezéssel minden kényelmesen egy helyen jelenhet meg akár a főoldalon. A Portum Clean pontosan az a téma amely megfogja látogatóidat és nem hagyja, hogy oldalról oldalra ugorjanak. Ezáltal sokkal könnyebben megismertatheted vállalkozásod potenciális ügyfeleiddel. Emellett blogot is indíthatsz, és tovább bővítheted ügyfélköröd.
Weboldal-készítés-tanfolyam

12. Portum Vertex

Ha a minimális és elegáns web design az, amit követni szeretnél, akkor kétségtelenül élvezni fogod a Portum Vertex sablonját. Ez az ingyenes WordPress téma egy csomó professzionalitást és szakértelemet biztosít a végfelhasználó számára. 
Nem csak az az előnye, hogy tapasztalni fogják hogy milyen szervezett és egyszerűen használható a weboldal, de ha megfelelő szöveget és képanyagot használsz gyönyörű egyedi weboldalt lehet kihozni belőle. Ezen túlmenően, a Portum Vertex még megpróbált megragadni néhány extra plugint és funkciót, mely minden látogatót lenyűgöz, és növelni fogja vállalkozásod potenciálját. 
Akár ügynökség, akár üzleti vállalkozás, a Portum Vertex mindkettőre alkalmas. Egyszerűségének köszönhetően a Portum Vertexel teljes mértékben frissíthető lesz online jelenléted. Csúsztasd a menüsort, widgeteket és lábrészt igényeidnek megfelelően.
Weboldal-készítés-tanfolyam

13. Activello

Blog íráshoz nagyon egyszerű kezelni ezt a sablont. A WordPress weboldal készítés pofon egyszerűvé válik vele!

Az Activello egy tiszta, minimális és sokoldalú WordPress weboldal és blog téma. Ez jól alkalmazható az élelmiszer-, divat-, személyi, utazási, fényképező iparágakban. 
Sok más fantasztikus blog- és magazin stílusú webhelyre is alkalmas. Ez a téma a Bootstrap frontend keretrendszerében lett készítve, teljes mértékben reszponzív és mobilbarát. Egy nagy teljes szélességű csúszkával rendelkezik, amely bemutatja a tartalom stílusát. 
Az activello téma többféle opcióval rendelkezik, amelyek a WordPress Theme Live Customizer segítségével érhetők el. Az Activello téma támogatja az összes legnépszerűbb ingyenes és prémium WordPress bővítményt, például a Contact Form 7-t, a Gravity Formot, a Yoast SEO-t, a W3 Total Cache-t, a Jetpack-et, a WP-Rocket-et és még sok mást. 
Ez a téma talán az egyik legalkalmasabb a WooCommerce integrációra. Szuper webáruház készíthető vele.
Weboldal-készítés-ingyen-google

14. Sparkling

Hagyd, hogy a webhelyed szikrázzon a Sparkling ingyenes WordPress témával. Minden mobil eszközön csodálatosnak tűnik éles kialakítása és egyedi elrendezése miatt. 
Ez a WordPress téma magába foglalja a kiváló funkciók halmazait, amelyeket prémium WordPress témákban találhatsz meg. Teljes képernyős csúszkájával büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb hangsúlyt fektess a csodálatos fényképeidre és más kreatív tartalmaidra. Támogatja azokat a nagy teljesítményű bővítményeket is, mint a Contact Form 7 , a Gravity Form , a SEO a Yoast , a W3 Total Cach stb.. 
A csillogás a szépség és a hatékonyság ötvözete. 
Weboldal-készítés-ingyen-google

SZERETNE EGY WEBOLDALT?

15. NewsMag Lite

A NewsMag Lite tökéletes téma a webmesterek számára, akik állandó megoldást keresnek az online magazin hasznos alkalmazására. A NewsMag Liteot rengeteg hihetetlen niche-demo weboldal sablonnal integráltak, amely csaknem minden elképzelhető online magazin-piacra alkalmas.
Ezeket a demo weboldalakat teljes mértékben vizuálisan testre szabhatod. Szabadidős kínálatával és az integrált prémium funkciók segítségével pedig minden lépésében módosíthatod a magazin megjelenését és hangulatát. 
A NewsMag Lite-tal korlátlan csúszkákat és körhintákat (carouseleket) kapsz, melyek bemutatják a legjobb tartalmakat, vonzó képanyagokat. Prémium SEO beállításokat építhetsz be közvetlenül a témába, egyedi logót adhatsz meg, fordítási funkciókat integrálhatsz vele. Teljes WooCommerce támogatást kínál és hidd el, hogy sokkal több rejlik még a sablon alatt. A webshop készítés egyszerűvé válik! 
Széles körben dokumentált, bármilyen háttérrel rendelkező webmesterek is könnyen használhatják a NewsMag Lite minden funkcióját. És ami a legfontosabb, a NewsMag Lite mindezeket a funkciókat ingyenesen kínálja. Töltsd le még ma!
Hogyan-készitsek-weboldalt

16. MedZone

A MedZone csodálatos orvosi szempontból. A klinikákra és az egészségügyi intézményekre összpontosít. A MachoThemes termék kiváló minőségű! 
A MedZone józan és professzionális koncepcióval rendelkezik a szervezet bemutatására. A személyzet oldalai, online áruházai és a közelmúltbeli hozzászólások szekciói vannak. Egy nagyon egyszerűsített menüt kapsz bloggal és részletes elrendezéssel. Szintén látható egy oldalsáv. Rendelkezésre áll egy nagy mentő- és segélyhívó rendszer. 
Meg fogja találni a speciális szolgáltatásokat is melyet esetlegesen a szervezet kínálni szeretne.
A MedZone-t fantasztikus Google tipográfiával készítjük. A weboldal Retina biztos, hogy a gyengénlátók is könnyedén tudjanak böngészni rajta. Továbbá, reszponzív elrendezést biztosít, amely mindenféle képernyőmérethez alkalmazható. Korlátlan tartalmi oldalakat is beállíthat és intuitív rendszereket is létrehozhat! 
Az ügyfelek saját beteglapjukkal jelentkezhetnek be. A MedZone biztosítja a WooCommerce és a WPML integrációt is!  
Weboldal-készítés-ingyen-google

17. Ascendant

Az Ascendant egy többcélú WordPress téma. Építs bármilyen oldalt a blogoktól és portfólióktól a kisvállalkozásokig, ez a téma tetszeni fog! Ez egyszerűen alkalmazkodik ahhoz, amit szeretnél. A fejlődésben levő különböző verziókkal (PHP verziókkal) is rendelkezik, hogy könnyedén használhasd. 
Mobilbarát, rugalmas kialakítású. Játssz a láblécével, fejlécével és több oldalsávjával. Ha üzleti tevékenységet folytatsz, a WooCommerce kompatibilitása tökéletes a számodra! Az Ascendant tökéletes választás a számodra, hogy gyorsan elindulhass célod felé.

18. Affluent

Gazdag, intuitív, teljes funkcionalitású téma, melyet számos olyan ügyes képességgel szereltek fel, amely az üzleti hozzáértés készségeinek alapját képezi. Kifejezetten az üzleti és kereskedelmi webmesterek számára lett létrehozva, hogy online jelenlétet biztosítson. 
A vállalkozók szeretik az Affluent-et, mert elegáns, zökkenőmentes vizuális stílusa hatékony és ami sokkal fontosabb emlékezetes. Egyértelműen kommunikálja a márka komoly, megbízható jellegét, ami több ügyfelet generál. Imádnivaló téma, a weblap készítés fontos eszközévé válhat. 
Az Affluent a tökéletes eszköz arra is, hogy termékeit és szolgáltatásait közvetlenül egy hatalmas online közönségnek forgalmazhassa. Erős kereskedelmi képességekkel rendelkezik, amelyeket az iparág szabványos WooCommerce e-kereskedelmi bővítménycsomagja támogat. 
Pár kattintással most könnyedén hozzá adhatsz pár terméket és kipróbálhatod, milyen könnyű dolgozni ezzel a témával.
WordPress weboldal készítés

19. Dazzling

A Dazzling egy káprázatos és lenyűgöző ingyenes WordPress-téma, amely a Bootstrap 3-on alapul. Reszponzív és mobilbarát. A téma egy opcionális, teljes képernyős, csúszkával rendelkezik, amely nagyon jól használható a feltörekvő üzleti vagy kreatív weboldalak építésében. 
Ha szereted a lapos designt, a menta zöld akcentus színekkel, akkor tényleg nézd meg ezt! Ráadásul, a Dazzling több ennél: a legnépszerűbb WordPress SEO, keresőoptimalizálás a Jetpack, a Contact Form 7 és további bővítmények optimalizálását is magába foglalja.
WordPress weboldal készítés

20. Travelify

A Travelify egy ingyenes téma, amely nagyszerűen biztosítja a prémium funkciókat. 
Ez egy elegáns, divatos és reszponzív WordPress téma. Ez a téma a képpontok által, a látványos csúszkával, az egyéni oldalakkal és a blogsablonokkal, valamint sok más nagyszerű funkcióval van összekötve. 
Számos témaválasztási lehetőséget is tartalmaz a különböző témakörök megváltoztatására. A legjobb dolog ebben a témában az, hogy ingyenesen használhatod személyes utazási blogodhoz vagy vállalati webhelyedhez.
WordPress weboldal készítés