Honlapkészítés Debrecen - Vállalkozásötletek kezdőknek!

1. Kezdjen egy blogot, és kezdjen pénzt csinálni belőle - Honlapkészítés Debrecen

A honlapkészítés Debrecen városunkban is egyre elterjedtebb üzletág lett. Szem előtt kell tartanunk a kapcsolat alapú üzleteket, mivel azok vezetnek az igazi sikerekhez, azonban egy honlappal terjeszthetjük csak igazán nézeteinket és kínálatunkat látogatóink és vásárlóink körében. A Google-ből érkezett ingyenes forgalmat nem múlja felül a Facebook hírdetésekből beérkező forgalom. Lehet, hogy 2019 lesz az év, amikor létrehoz egy profitalapú online üzletet?

Megvan már az ötlet amiből sikerstory lesz?

Minden évben gondol rá. Számtalan online üzleti ötletet rágott már át, elképzelte, milyen lenne az élete, ha felmondhatna a munkahelyén, és az internetre alapozná a megélhetését.

Gond nélkül utazhatna, kényelmesen élhetne a családjával együtt, teljes anyagi függetlenségben és biztonságban. Végre elszabadulhatna a reggel 8-4-ig tartó munkahelyétől, és szabadon beoszthatná a saját idejét.

És utána, mi történik? Általában végig rágja ezeket az ötleteket, de aztán visszahúzódik a megszokott komfortzónájába. Van egy állandó bevétel egy biztos munkahelyen, ahol valaki megmondja, hogy mit kell tennie, ahelyett, hogy az alapoktól ki kéne kitalálnia; és van egy kiszámítható beosztása.

És azt mondja magának: „Most ez az év amúgy is kicsit hektikus, majd jövőre nekikezdek az üzletnek!”

De az a bizonyos „jövőre” sosem jön el.

Viszont most eljöhet a pillanat, és lehet 2019 az év, mikor tényleg belevág. Több lehetősége van, mint eddig bármikor, és ki kell használni ezeket.

Hogy neki tudjon kezdeni, felvázolok 27 különböző ötletet. Olvassa végig, figyeljen, melyik tetszik legjobban, és kezdjen el kutatni. Aztán fogjon neki, mert tényleg ennyire egyszerű.

27 Egyszerű Online Üzleti Ötlet

A következő lista 27 üzleti ötletet sorol fel 2019-re:

Webáruház készítés Debrecen

Sokat beszélek arról, hogy hogyan kell blogot kezdeni, és jó okom van rá. 2018-ban egyszerűbb blogot kezdeni, mint eddig bármikor, és ez a blog hatalmas bevételi lehetőség (ha tudja, hogyan kell pénzzé tenni).

Tartsa észben, hogy amikor blogot kezd, nem az lesz az első, hogy elkezd dőlni a pénz. Folyamatos tartalomgyártásra lesz szükség, és olyan tartalomra, ami oktat, informál, vagy szórakoztatja az embereket. Más szóval, valahogy meg kell fogni a közönséget.

Sőt, ezt a blogon keresztül el is kell mondanod az embereknek. Ez lehet egy reklámfelület, termékek, digitális termékek, szponzorált tartalmak, e-könyvek, stb.

És ha hajlandó belefektetni a munkát, és hosszú távon tervez, a blogolás hihetetlen bevételi forrás lehet (néhány blogger akár 50 ezer dollárt is megkeres havonta).

Néhány forrás, ha blogolásba akar kezdeni:

 • Hogyan szabja testre a WordPress oldalát
 • Hogyan állítsa be a WordPress oldalát BlueHoston
 • Hogyan növelje blogja forgalmát

2. Kapcsolat alapú marketing - Honlapkészítés Debrecen

A kapcsolat alapú marketing lényegében az a folyamat, amikor úgy szerzel megbízást, hogy reklámozod valaki más termékét.

Ennek két főbb módja van:

 • Információs termékek reklámozása. Olyan termékek megjelenítése, mint az e-könyvek, videó sorozatokat, tagságokat stb. Ebben az esetben, akár a megbízás 50%-át is megkaphatja, viszonylag kevés akadálya van, és könnyű reklámozandó termékeket találni.
 • Amazon partnerek. Rengetegen, akik a kapcsolat alapú marketinget használják, az Amazonnal lesznek sikeresek. Szó szerint több millió termék vár promótálásra, és kifejezetten nagy profitot tud hozni. További információért nézze meg az Amazon Társ Programját.

Megjegyzés: Mielőtt ebbe belevágna, jó, ha tud pár dolgot az alapvető keresőoptimalizálásról és jogvédelemről. Erről több információt pedig itt talál.

Mennyi-egy-Honlapkészítés-Debrecen

4. Saját regény kiadása Amazonon

Gondolt már rá, hogy írjon egy könyvet, de még azt sem tudta, hogyan kezdjen hozzá? Ez a sok hülyeség, ami terjeng a kiadással kapcsolatban, a formázással, lektorálással, és szerkesztéssel kapcsolatban csak összezavarja?

Az Amazonnal ön is kiadhatja a saját könyvét viszonylag egyszerűen, és tényleg szerezhet profitot belőle. Vannak egyszerű, és olcsó útmutatók hozzá, mint például ez is, ami segít megírni a könyvét ÉS állandó bevétellé váltani azt.

És a titkos recept: Ha be tudja mutatni a könyvét, és el tud adni belőle néhány száz példányt az első héten, az Amazon átveszi az irányítást, és elkezdi promótálni ön helyett, amiből önnek komoly bevételei lehetnek. Ez valójában egyébként könnyebb, mint amilyennek hangzik.

Néhány tipp:

 • Erősítse meg a könyvét azzal, hogy a barátaival kitöltet egy kérdőívet, egy email listát, és/vagy kérdőív oldalakat, mint a Pickfu [https://www.pickfu.com/book-title-cover-testing]. Ha a barátai megerősítik a könyvötletét, még mielőtt megírná azt, javítja az esélyeit, hogy az embereknek tényleg tetszeni fog a könyv annyira, hogy megvegyék (és nem pazarolja vele az idejét.)
 • Készítsen egy vázlatot, és ragaszkodjon hozzá.
 • Különítsen el napi harminc percet az írásra.
 • Az Amazon elvárásaihoz formálja a könyvét.

Ha már megírta a könyvet és megformázta azt, menjen a KDP.amazon.com-ra. Lépjen be az Amazon fiókjába, majd a „Új cím” fül alatt válassza a „Kindle eBook” opciót.

Egy jó stratégia a könyv megjelenésének első hetére:

 • Az első héten állítsa be 99 centre az árat.
 • Futtasson egy 99 centes promóciót a Buck Books és Robin Reads oldalakkal.
 • Tegyen közzé egy fülszöveget a könyvéről egy releváns reddit beszélgetésben, és tegye hozzá a könyv linkjét is.
 • 1-2 vendégposztot is írjon a megjelenés hetén, ami tartalmaz a könyvére mutató linket.
 • Küldjön ki pár emailt a már megcsinált köremail listára.
 • A hét végére, remélhetőleg, a könyve bekerül a top 5-10 ezerbe a fizetett könyvek között. Ekkor átállíthatja a könyv árát 2.99 centre, majd emelheti folyamatosan egy dolláronként egészen addig, míg a kötet fogy (majd, esetleg csökkentheti is). Ezzel megtalálhatja a legjobb árat a könyvéért.
Hogyan készül egy webáruház?

7. Készítsen alkalmazást

A mobil alkalmazások minden évben egyre népszerűbbek lesznek. Ha van egy jó ötlete, ami menő, vagy hasznos, vagy szórakoztató, és meg lehet írni okostelefonra vagy tabletre: vágjon bele.

Persze, ehhez kell egy kis informatika háttértudás, programozási tapasztalat, de ez sem feltétlenül szükséges: rengeteg olyan szoftverfejlesztő van, aki nagyon szeretne társulni valakivel, akinek megvan az alapötlete az alkalmazáshoz.

Figyelem: az alkalmazások piaca eléggé telített mostanában, szóval győződjön meg róla, hogy az ötlete tényleg elég jó ahhoz, hogy belefektesse az idejét és energiáját. Kutasson picit, mielőtt belefekteti a pénzét.

8. Írjon reklámszövegeket - Honlapkészítés Debrecen

A reklámszövegírás valójában művészet és tudomány egyszerre, hiszen a jó szavakat kell a megfelelően tálalnia ahhoz, hogy elérje a kívánt hatást (akár szóban, akár írásban), és ösztönöznie kell az embereket arra, hogy valamit megtegyenek. Ez bármi lehet: újságban megjelenő hirdetésektől kezdve emailes marketingen át, még blogbejegyzés is lehet.

Ha van egy természetes hajlama és szenvedélye az írás iránt, a reklámszövegek lehetnek az ön belépői a sikerhez.

Ad egyfajta szabadságot; nem csak hogy dolgozhat otthonról, de beleszólhat a saját időbeosztásába. Ráadásul, ha megtanulja magát a készséget az az online üzleti piac több területén is a segítségére lesz (például blogépítésnél, kapcsolatépítésnél stb. – ha jól ír, ez mind egyszerűbbé válik!)

Honlapkészítés Debrecen

3. Állítson fel egy e-kereskedelemmel foglalkozó oldalt - Honlapkészítés Debrecen

Az egyik legjobb módja az online profitszerzésnek az e-kereskedelemmel foglalkozó oldalak. Az egyik előnye: ha a kapcsolat alapú marketinggel szeretne foglalkozni, a legjobb, ha három területre fókuszál: társkeresés, testsúly csökkentés, és online pénzkeresés. Fel kell vennie a versenyt a legjobbakkal, ami nem lesz egyszerű.

Az e-kereskedelemmel, ahogy sok piacon, olyanokkal kell majd felvennie a versenyt, akiknek sokkal nagyobb tapasztalata van, akár internetes, akár nem. Sokan hibás, elavult oldalakkal dolgoznak, ami hagy némi kivetni valót maga után, és ezekből a hibákból ön tanulhat.

Ez nem azt jelenti, hogy ez egyszerű lenne. Kemény munkát és befektetett energiát fog igényelni, át kell rágnia magát rengeteg ilyen oldalon, és online webáruházzal. De ha ki tud tölteni egy egyedülálló piaci rést, és a megfelelő marketing technikákat tudja alkalmazni, nagyon jövedelmező oldalakat hozhat létre.

Itt van néhány tipp hozzá:

 • Találjon egy jövedelmező piacot. Gondolkodjon pár napig, csináljon egy kisebb kutatást, és próbálja annyira leszűkíteni, amennyire lehet. Például, valószínűleg elég nagy a verseny a szörfdeszka eladások között. De ha szörfdeszka tartót akar árulni, több esélye lehet.
 • Tegye fel a kérdést: „Ez drága termék?” “A honlapkészítés Debrecen ben drága szolgáltatás?”A terjesztésnek, újraeladásnak, legyártásnak ára van. Ha a terméke nem elég drága (nem legalább 50 dollár, vagy több), lehet, hogy nem lesz rajta elég profit a folyamat végére.
 • Tegye fel a kérdést: „Van kereslet a termékre?” Ha a termék, és annak piaca már inkább leáldozóban van (pl. videókazetta), nem előnyös belekapcsolódni. Helyette, olyan piacokat keressen, amire növekvő kereslet van – akkor lesz a legnagyobb a bevétele, és a potenciális növekedés.
 • Gondolkodjon el a Shopify létrehozásán. A Shopify egy e-kereskedelemre alapuló rendszer. A legminimálisabb internetes tudással felállíthat egy csinos, jól futó oldalt, nagyon rövid idő alatt, kevés befektetett pénzzel, mindenféle programozás nélkül. A Shopify 30 napig ingyen használható, így kipróbálhatja, anélkül, hogy egy fillért is elköltene.
Hogyan készül egy webáruház?

5. Készítsen egy digitális terméket vagy kurzust - Honlapkészítés Debrecen

Digitális termék vagy kurzus készítése nagyon hasonló a könyvíráshoz. Olyan dolgot tesz pénzzé, amihez tényleg ért, és azt másoknak is átadja.

Viszont ebben az esetben, az Amazon nem fogja reklámozni a kurzusát, azzal saját magának kell foglalkoznia a saját weboldalán keresztül, kör-emailekkel, vagy lehetőleg kapcsolat alapú marketinggel és partnerekkel. Létre kell hoznia egy impozáns eladási oldalt, ami majd meggyőzi a vásárlóit, hogy öntől vásároljanak.

Ha még nincs saját közönsége, lehet még jobb, ha saját maga adja ki Amazonon először. Ezzel igazolhatja a saját kurzusötletét, növekedhet az email listája (csak győződjön meg róla, hogy a vásárlók be tudják jelölni az emailes feliratkozási lehetőséget); és legyen egy vázlatos körvonala a kurzusának (valószínűleg hasonló lesz a könyvéhez).

További ötleteket elérhet itt:

6. Legyen YouTuber

A videók egyre népszerűbbek. Instagramtól a Snapchaten át a Facebook élő bejelentkezésig a videók száma egyre csak nő és nő. Ha mindig is szeretett kamerák előtt állni, most ezt ki tudja használni.

Akár vlogot kezd és reklámokból és termékmegjelenítésekből szerez pénzt, akár YouTube csatornát épít, amivel a weboldalára terelheti a nézőket – 2019-ben erre mind lehetősége van, és bármikor elkezdheti.

Ezzel nem csak a történetmesélési készségét fejlesztheti, és adhat jobb és jobb tartalmakat a nézőinek, de még komoly jövedelmet is biztosíthat magának.

És az a legjobb része, hogy ki sem kell tennie a lábát a házból, nincs szüksége hozzá drága kamerára – amíg van egy jó okostelefonja, aminek a kamerái elég szép felvételt készítenek, akár el is kezdheti a videózást.

Mennyi-egy-Honlapkészítés-Debrecen
Mennyi-egy-Honlapkészítés-Debrecen

Konklúzió

Új év, új lehetőség, hogy elkezdjen egy online üzletet, ami az anyagi függetlenség és egy új életstílus első lépése lehet, akár a szabadság felé is.

2019 arról szól, hogy tegyen valamit. Ez csak néhány ötlet volt, de rengeteg mást is csinálhat, amit akár most rögtön is elkezdhet (néhány példa: podcastok, Skype-os oktatás, önéletrajz írás, Instagram szponzorációk, grafikai tervezés stb, a lista hosszú). Ne várjon tovább, és semmiképpen se halassza jövő évre!

Fogjon meg néhány ötletet, dolgozzon velük – jövő ilyenkor már meg is lehet a saját sikeres, és jövedelmező online üzlete! Térjen vissza később, és mondja el, melyik sikerült!