Egyedi Honlapkészítés - Pár szóban a moon pie designról:

Moon Pie Design 2019 Áprilisában alakult Debrecen központú vállalkozás, amelynek fő célja az egyedi honlapkészítés, továbbá, hogy a Magyarországi weboldalak és webáruházak dizájnját szebbé tegye, sikeresen optimalizálja a honlapokat Google algoritmusaira szabva és fokozatosan növelje a vállalkozások online forgalmát. 

Ügyfeleink megbíznak bennünk. Kölcsönös tisztelettel és pontos munkavégzéssel értük el ezt a bizalmat. Bár nem olyan rég alakultunk, sikeres eredményeket értünk el vállalkozások honlapjainak megépítésében és forgalomnövelésében (például Bt Arbiter, JetLeads, Ignitive, DesiredFace stb.).

Számunkra a kapcsolattartás és a pontos munkavégzés legalább olyan fontos, mint a kitűnő design. A kapcsolat fenntartásával tudjuk felmérni ügyfeleink pontos igényeit, hogy minél közelebb kerüljünk elképzeléseikhez. Professzionális eszközökkel és szakértelemmel kezelünk minden egyes projektet. 

Egyedi Honlapkészítés - Design
81%
WordPress ismeretek
95%
Shopify webáruház ismeretek
93%
Marketing tervek
84%

Szeretne velünk...

megbeszélni egy személyes találkozót Debrecenben? Lépjen velünk kapcsolatba:

egy Zoom konferenciát, ahol megbeszéljük mik az elképzelései?

Egyedi honlapkészítés, de mennyibe kerül?

egyedi honlapkészítés

Az egyedi honlapkészítés árait megtekintheti az árak fül alatt. Az árak tartalmazzák a domain és tárhely regisztrációt. Egy éves garanciát vállalunk az elkészített weboldalakra. Pontosan tudjuk, hogy Önnek nem csak egy kész egyedi weboldal-ra van szüksége, hanem keresőoptimalizált részletes és szemnek tetsző design-ra, valamint forgalomra és ügyfelekre. Mindebben segítséget nyújtunk Önnek és nálunk piaci árak alatt kaphatja meg exklúzív prémium minőségű szolgáltatásunkat. 

Három árkategóriából választhatnak ügyfeleink. A weboldal készítés árak magukba foglalják a stabil weboldal, a business weboldal és a prémium weboldal árkategóriákat. Természetesen van lehetőség egyedi honlapszerkesztési árak kérésére. Igyekszünk ügyfeleink számára piaci árak alatt készíteni honlapot. Tudjuk mennyire fontos a vállalkozásának sikere. Éppen ezért úgy állítottuk be árkategóriáinkat, hogy az megfelelő legyen az Ön számára. Egyedi ajánlatért kérjük lépjen velünk kapcsolatba. 

Domain és tárhelyet is fizetnem kell az egyedi honlapkészítés során?

Minőségi és egyedi weboldal designt kínálunk. Áraink tartalmazzák a domain és tárhely regisztrációt és keresőoptimalizálást is. 1 év garanciát vállalunk oldalainkra és az állandó frissítéseket és karbantartási munkálatokat utólag is elvégezzük.

Egyes versenytársaink 70.000-80.000 Ft-ért, mások 350.000-400.000 Ft-ért és van aki sokkal többért. Egyéb weboldal készítés költségek is megtekinthetőek minőségi munkát végző vállalkozásoktól. Pl. Honlapbirodalom,  fjood.huAlexgraphics stb. Ők is egyedi weboldalakat készítenek és tisztelettel tekintünk minden versenytársunkra. 

Hogyan lesz ügyfelem az egyedi honlapkészítés után?

weboldal-forgalom-növelés

Keresőoptimalizálás - A weboldal készítés része:

Hiábia a jól felépített honlap, ha az ügyfelei még nem tudnak róla.

Ahoz, hogy minél többen rátaláljanak vállalkozása honlapjára kifejezetten fontos, hogy a lehető legmagasabb szinten helyezkedjen el a Google ranglistáján. Ehhez arra van szükség, hogy az Ön által preferált keresőszavakra optimalizáljuk az oldalt. Mi meghatározzuk a kereső szavak alternatíváit amely tényleges forgalmat fog hozni az oldalára. Majd beállítjuk a weboldalát. Ezt nevezzük keresőoptimalizálásnak. 

Google Ads - Fontos eleme az egyedi weboldal készítés-nek:

Gyorsan és hatékonyan elérheti ügyfeleit!

A Google Ads napjaink egyik leghatékonyabb online hírdetési eszköze, hiszen amint beállítjuk Önnek már másnap eredményt produkál. Előnye, hogy pontosan azokat a látogatókat érjük el akik érdekeltek a termékeiben vagy szolgáltatásában. A hírdetések mértéke, ára, hatékonysága pontosan mérhető és optimalizálható. Egy két hét alatt beállítható a magasabb forgalom alacsonyabb költségi kerettel. 

weboldal-forgalom-szerzés
weboldal-forgalom-szerzés-moon-pie-design

Facebook Hírdetések - Mert enélkül nem lehet bomba jó forgalmat szerezni!

A Facebook hírdetés borzasztó hatással van a piacra. Kár lenne, ha lemaradna róla.

A Facebook-család több különböző hirdetéstípus használatát támogatja a Facebookon, az Instagramon, az Audience Networkben és a Messengerben. Minden hirdetés két összetevőből áll. Ezek a következők: a formátum (ahogyan a hirdetés megjelenik) és az elhelyezés (ahol megjelenik).

Ez az útmutató a hirdetésekkel szembeni követelményeket ismerteti az egyes formátumok és elhelyezések esetén. Ha szeretné megismerni a mérettel, fájlmérettel vagy karakterkorlátokkal kapcsolatos specifikációkat, ebből az útmutatóból tájékozódhat.

Instagram Hírdetések - Az egyedi honlapkészítés és forgalomszerzés alapja:

Gondolt már arra, hogy Instagram influencereket szerezzen?

Ahogy azt már Facebookon megszokhattuk, Instagram hirdetésekből is több elhelyezés (és verzió) létezik. Ezek lehetnek klasszikus fotós hírdetések, videós hírdetések, Carousel Instagram hírdetések, illetve az instagram Story hírdetés. 

Az Instagram oldalát össze kötjük a Facebook oldalával így maximalizálhatjuk a forgalmat. 

weboldal-forgalom-szerzés-debrecen

Facebook

Facebook oldalunkon folyamatosan jobbnál jobb technológiával, weboldal készítéssel és eredményes webshop tervezéssel kapcsolatos cikkeket osztunk meg. Téged is érdekel? Jelölj be minket a fenti linket követve!

YouTube

A YouTube csatornánkon folyamatosan megjelentetjük a legsikeresebb videóinkat. Célunk az, hogy az emberek rájöjjenek mekkora erő rejlik egy sikeres videóban. Iratkozz fel a Moon Pie Design csatornára, hogy ne maradj le semmiről!