Kérjen ajánlatot weboldalára!

Lépjen velem kapcsolatba és részletesen megbeszéljük elképzelését.

Moon Pie Információk:

  • Kapcsolattartó: Simco József e.v.
  • Tel: +36 20 950 4313
  • E-mail: weboldal@moonpiedesign.hu
  • Adószám: 53167538-1-35

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE​

Minden egy jó honlappal kezdődik!

Ha ön megkeres telefonon (+ 36 20 950 4313) vagy e-mailben (weblapok@weblapok.eu), akkor meghallgatom az igényeit, és személyre szabott árajánlatot adok, majd szerződést kötünk.

Ha nincs konkrét ötlete, hogy mi legyen az internetes neve (domain neve – pl.: szucsadam.hu, websitedesign.hu), akkor segítek kitalálni Önnek. Amint eldöntötte, hogy mi legyen a neve, elindítom a regisztrációt. Közben igénylek Önnek tárhelyet is, ide fogom feltölteni majd a kész, vagy készülő weboldalt.

Közösen átbeszéljük, hogy milyen funkciók legyen a weboldalon. Figyelembe veszem a célközönségének igényeit, megnézem a versenytársai weboldalát, és közösen kialakítjuk a weboldal menüpontjainak nevét, sorrendjét illetve megjelenését, színvilágát. Ötleteimmel, tapasztalatommal segítem Önt, hogy olyan honlapot kapjon ami elnyeri látogatói tetszését, valamint el is adja az Ön termékét vagy szolgáltatását, és a Google keresőben is minél előbb szerepel.

A weboldal kinézetére adok mintákat, amik közül választhat. Természetesen ezek csak ötletek, tippek, minden az Ön egyedi igényeire szabható. De könnyebb már meglévő mintából dolgozni, mint egy teljesen újat felépíteni. Ön is jobban el tudja képzelni, hogy milyen is lesz az oldala, és nekem is időtakarékosabb, valamint hamarabb el is készül az oldala.

E-mailben át kell küldenie a weboldalra feltöltendő szövegeket és képeket. A szövegíráshoz rengeteg tippet adok a munka során.

Miután megvan a weboldal ún. drótváza, és megkaptam a tartalmakat, elkezdem összerakni a teljes weboldalt. Ezzel párhuzamosan az megbeszélt arculatnak megfelelőn fejlődik a weboldal kinézete is.

Ön megnézi, és megmondja, hogy mit szeretne változtatni (pl. betű mérete, színe).

 az integrált funkciók működését letesztelem, majd átadom a weboldalt.

Ha weboldal készítésre van szüksége: Szeretne velünk...

..megbeszélni egy személyes találkozót Debrecenben? Lépjen velünk kapcsolatba:

...egy Zoom konferenciát, ahol megbeszéljük mik az elképzelései?

Weblap blog - Még Több cikk a weboldal készítésről