Honlapkészítés WordPress Rendszerben

Online Zoom Videó Találkozó

Honlapkészítés-WordPress

A Zoom video konferemcia tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy megbeszéljük igényeit akár honlapkészítés WordPress rendszerben, vagy keresőoptimalizálás, forgalomszerzés az Ön célja. Ön is megoszthatja képernyőit. Meghívhat egy harmadik személyt, ha szüksége van útmutatásra. Természetesen teljesen egyszerűen elmondhatja, hogy hogyan képzelte el leendő weboldalát. Linkeket mutathat és ezáltal közelebb kerülök az Ön pontos elképzeléséhez. Célom az, hogy designilag minőségi weboldala legyen, mivel ez számomra is pozitív referenciát jelent majd, továbbá fontos lépése lehet egy Zoom videó megbeszélés a weboldal készítés során is. Értesíthet telefonon, e-mailben is. A Zoom csak egy plusz videó, audio és képernyő megosztó szolgáltatás melyet aktívan érdemes használni. 

A Zoom Rooms teljesen ingyenes és beszerezhető a Micerosoft Storeból is. Amennyiben tetszik az ötlet és úgy gondolja szeretné részletezni ötleteit számomra megköszönöm a türelmét és időt szánok az Ön projektjére. A Zoom egyaránt működik Windows és Mac alapú rendszereken. Mobilról és tabletről is beléphet és részletezheti elképzeléseit. Lehet akár új weboldal készítés egy új üzlet számára, vagy akár egy régi honlap felújítása és karbantartása. Szívesen állok a rendelkezésére és tudásommal elősegítem munkáját. 

Zoom Segítség - Honlapkészítés WordPress Rendszerben

Kedves Látogató! 

Köszönöm, hogy megtisztel türelmével és idejével. A honlapkészítés WordPress Rendszerben valósul meg. Amennyiben más rendszerhez ragaszkodik van rá lehetőség. (pl. Drupal, Shopify, Magento stb.) 

A Zoom online videó találkozón megbeszélhetjük részletesen, hogy mik az elképzelései a weboldal készítés-ről. Az online videó találkozónak nincs költsége.
Az Online Zoom Videó Találkozó lépései: 
  1. Kérem írjon nekünk egy e-mailt a weboldal@moonpiedesign.hu címre, vagy hívjon fel a +36 20 950 4313-as számon. 
  2. Küldök Önnek egy Zoom linket, Zoom belépési kódot és megbeszélünk egy időpontot amely Önnek is megfelel.
  3. Kérem töltse le a Zoom applikációját készülékére. (Le lehet tölteni mobilra vagy laptopra is.) 
  4. Kérem töltse ki a kapcsolati űrlapot.
  5. Megbeszélhetjük az Ön elképzeléseit és segítek lépésről lépésre a kivitelezésben.
Üdvözlettel,
Simco József 

Moon Pie Design | Tel: +36 20 950 4313 | E-mail: weboldal@moonpiedesign.hu