Üzleti Weboldal Készítés

Üzleti Honlapkészítés

Egyedi formatervek alapján működik az üzleti weboldal készítés. Profin megszerkesztett sablonból indulunk ki, majd egyedivé alakítjuk honlapját.

Komplex Webáruház Készítés

Tudjuk, mennyi munkával jár egy webáruház létrehozása. Éppen ezért vállaljuk a design megtervezésétől, a termékfeltöltésen keresztül az ügyfélszerzésig webáruháza teljes elkészítését.

Üzleti Weboldal Karbantartás

Már meglévő weboldalához létrehozunk egy másolatot saját Cloud tárhelyen és addig dolgozunk rajta, amíg valóra nem váltjuk egyéni elképzeléseit!

Forgalomnövelés

A design elengedhetetlen, azonban mi garantáljuk induló weboldalának forgalmi növekedését is! Már az alap csomagunk tartalmazza a havi minimum 500 megtekintést honlapja számára. Részletesen kidolgozott marketing tervvel állunk Ön elé és elmagyarázzuk, szerintünk mi a következő helyes lépés.

Keresőoptimalizálás

A forgalomszerzés alapja az, hogy weboldala legyen megfelelő a Google kereső algoritmusok számára. Éppen ezért optimalizáljuk weboldalának média fájljait, szövegét, H1, H2, H3 címeit, hogy ügyfelei könnyen elérhessék Önt Google-n keresztül is.

Videó készítés

Köztudott, hogy Facebookon és Instagramon a legjobban teljesítő média fájlok a videóhirdetések. Prémium videókat készítünk vállalkozásának, melyeket nem csak a weboldalával integráljuk, hanem megosztásra kerülnek a közösségi média oldalakon is.

Céges honlap készítés, céges weblap készítés, honlap fejlesztés rövid határidővel:

Ha cégvezetőként új céges honlapkészítés előtt áll, érdemes elgondolkodni a lehetőségeken: Jogos félelme lehet, hogy a céges weblap készítés, honlap fejlesztés túl sok pénzbe fog kerülninem lesz elég szépnem fog tetszeni az embereknek. Ha pedig készült már korábban weblapja, akkor megtapasztalhatta, hogy a céges weblap mindig sokkal lassabban készül el, mint szeretné – ha elkészül egyáltalán.

A legtöbb honlap általában két hét alatt készül el. A megrendelőim között van több multinacionális cég, több gyorsan fejődő online webáruház, és viszonylag sok egyedi vállalkozó is. Vannak akik viszonteladóknak adnak el (B2B), és vannak akik végfelhasználóknak. Készítettem weblapot szolgáltató cégeknek, nonprofit intézményeknek, LA-s partnercégnek.  A teljesen eltérő igényeknek is meg tudok felelni, és ennek egy titka van…

A gyors üzleti weboldal készítés titka

A rövid határidők és a gyors elkészülés titka, hogy soha nem vágok bele céges honlap készítésbe anélkül, hogy a megrendelő ne vett volna részt előtte egy tanácsadáson. Tanácsadás nélkül olyan dologra kapnál ajánlatot, ami nem felel meg az elképzeléseidnek, nekem pedig olyan munkát kellene elvégeznem, amiről úgy gondolom, hogy nem volt benne a megállapodásunkban. Így rendkívül fontosnak tartom az egyeztetést és a pontos kommunikációt. Egy üzleti weboldal készítés titka az, hogy pontosan megbeszéljük mire van Önnek szüksége, így pontosan azt a szolgáltatást tudom nyújtani ami Önnek profitot is termel. 

üzleti-weboldal-készítés-debrecen

AZ ÜZLETI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE​

Minden egy jó honlappal kezdődik!

Ha ön megkeres telefonon (+ 36 20 950 4313) vagy e-mailben (weblapok@weblapok.eu), akkor meghallgatom az igényeit, és személyre szabott árajánlatot adok, majd szerződést kötünk.

Ha nincs konkrét ötlete, hogy mi legyen az internetes neve (domain neve – pl.: szucsadam.hu, websitedesign.hu), akkor segítek kitalálni Önnek. Amint eldöntötte, hogy mi legyen a neve, elindítom a regisztrációt. Közben igénylek Önnek tárhelyet is, ide fogom feltölteni majd a kész, vagy készülő weboldalt.

Közösen átbeszéljük, hogy milyen funkciók legyen a weboldalon. Figyelembe veszem a célközönségének igényeit, megnézem a versenytársai weboldalát, és közösen kialakítjuk a weboldal menüpontjainak nevét, sorrendjét illetve megjelenését, színvilágát. Ötleteimmel, tapasztalatommal segítem Önt, hogy olyan honlapot kapjon ami elnyeri látogatói tetszését, valamint el is adja az Ön termékét vagy szolgáltatását, és a Google keresőben is minél előbb szerepel.

A weboldal kinézetére adok mintákat, amik közül választhat. Természetesen ezek csak ötletek, tippek, minden az Ön egyedi igényeire szabható. De könnyebb már meglévő mintából dolgozni, mint egy teljesen újat felépíteni. Ön is jobban el tudja képzelni, hogy milyen is lesz az oldala, és nekem is időtakarékosabb, valamint hamarabb el is készül az oldala.

E-mailben át kell küldenie a weboldalra feltöltendő szövegeket és képeket. A szövegíráshoz rengeteg tippet adok a munka során.

Miután megvan a weboldal ún. drótváza, és megkaptam a tartalmakat, elkezdem összerakni a teljes weboldalt. Ezzel párhuzamosan az megbeszélt arculatnak megfelelőn fejlődik a weboldal kinézete is.

Ön megnézi, és megmondja, hogy mit szeretne változtatni (pl. betű mérete, színe).

 az integrált funkciók működését letesztelem, majd átadom a weboldalt.

Üzleti weboldal készítés - KIK VAGYUNK MI ÉS MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS?

A Moon Pie Design 2019 Áprilisában alakult design központú vállalkozás, amelynek fő célja, hogy a Magyarországi weboldalak webáruházak designján javítson.

Ügyfeleink egytől egyig megbíznak bennünk és tisztelettel, pontos munkával értük el ezt a bizalmat. Sikereket értünk el vállalkozások projektjeiben. Ügyfeleket szereztünk és össze kötöttünk cégeket munkánk során. 

A prémium weboldal készítés során pontosan optimalizáljuk oldalát a keresők számára és elérjük, hogy a Google is felismerje weboldala értékeit.

Számunkra a kapcsolattartás és a pontos munkavégzés legalább olyan fontos, mint a kitűnő design. Professzionális eszközökkel és szakértelemmel kezelünk minden egyes projektet. 

Dizájn
81%
WordPress
95%
Shopify
93%
Marketing tervek
84%

Weblap blog