Miért bízza ránk weboldala készítését?

EGYÉNRE SZABOTT WEBOLDAL MEGOLDÁSOK

Úgy készítjük el egyedi honlapját, ahogyan azt Ön szeretné. Természetesen segítünk tanácsainkkal.

WEB ALAPÚ ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Segítünk az üzleti megoldások kidolgozásában. Tanácsokat adunk és beállítjuk honlapját úgy, ahogy Ön elképzelte.

E-KERESKEDELEM MEGOLDÁSOK

Messzemenő tapasztalattal rendelkezünk egy e-kereskedelmi oldal működtetését tekintve és ezt alkalmazzuk, hogy álombaillő webáruházat állítsunk elő Önnek.

EGYEDI DESIGN

Az egyedi design azt jelenti, hogy pontos design tervet készítünk honlapjára. Elemezzük célközönségét, viselkedésüket, sőt, vásárlási szokásaikat is. Ezeknek megfelelően alakítjuk ki az egyedi designt.

SPECIÁLIS ALKALMAZÁSOK EGYEDI IGÉNYEK ALAPJÁN

Ismerjük az összes számunkra hasznos WordPress funkciót és ezek alapján tájékoztatjuk Önt. Nincs lehetetlen!

EGYEDI KÖZÖSSÉGI OLDAL FEJLESZTÉS

Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIN integrációk.

Biztonsági és Tárhely megoldások

Nem kell aggódnia a Domain és Tárhely szolgáltatások miatt. Az SSL Biztonsági tanúsítványról is gondoskodunk, hogy oldala védett legyen támadásokkal szemben.

FIZETÉSI FOLYAMAT INTEGRÁCIÓ

OTP Simple Pay integrációt is biztosítunk, hogy ügyfelei bankkártyával is tudjanak fizetni egyszerűen az oldalon keresztül.

weboldal készítés debrecen

Amikor ügyfeleink weboldal vagy webáruház készítés iránt érdeklődnek, a CMS alapú WordPress segítségével fejlesztett, egyedi megoldásokat ajánlunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az oldalak és a hozzátartozó kiegészítő alkalmazások fejlesztésében.

Már az alapoktól kezdve éppen azokat a megoldásokat használjuk, melyekre az ügyfeleinknek és az ő ügyfeleiknek szükségük van. Ennek érdekében olyan weboldal keretrendszerekkel dolgozunk, melyek tökéletesen illeszkednek az igényekhez és hosszú távon fenntarthatóak.

Simco József

Weboldal készítő

Miért válasszon minket?

Profi

  • kizárólag optimalizált weboldalakat készítünk
  • fejlesztési módszerünk biztonságos és hatékony
  • ügyfeleink üzleti hatékonyságára fókuszálunk
  • kizárólag magas minőségű oldalakat készítünk
  • gyorsan reagálunk ügyfeleink kérdéseire és kéréseire

Weboldalkészítés

  • elfogadható árakon dolgozunk
  • bármilyen kérésére megpróbáljuk a legjobb megoldást nyújtani az Ön elképzelései szerint
  • kizárólag reszponzív weboldalakat készítünk
  • átfogó tudással rendelkezünk WordPress weboldal tervezés területén

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE​

Minden egy jó honlappal kezdődik!

Keressen telefonon (Simco József):+36 20 950 4313 vagy emailben: weboldal@moonpiedesign.hu és egy, igényeinek megfelelően személyre szabott árajánlat megadása után szerződést is köthetünk!

Ha nincs konkrét ötlete az oldal internetes nevére (domain név, mint például webáruház.hu, websitedesign.hu), akkor segítek kitalálni Önnek. Mikor megvan a végleges név, elindítjuk a regisztrációs folyamatot. Közben igénylek Önnek tárhelyet is, ahova  kerül majd a kész, vagy készülő honlap.

Közösen átbeszéljük, hogy milyen funkciók legyenek a weboldalon. Figyelembe vesszük célközönségének igényeit, összevetem a versenytársai weboldalával, és közösen kialakítjuk a weboldal menüpontjainak nevét, sorrendjét illetve megjelenését és színvilágát. Ötleteimmel, tapasztalatommal segítek abban, hogy olyan honlapot kapjon, ami elnyeri látogatói tetszését, valamint el is adja az Ön termékét vagy szolgáltatását. Gondoskodom arról, hogy a Google keresőben is minél előbb szerepeljen.

A honlap kinézetére adok mintákat, amik közül választhat. Természetesen ezek csak ötletek, tippek, minden az Ön egyedi igényeire szabható. De könnyebb már meglévő mintából dolgozni, mint egy teljesen újat felépíteni. Irányelvet adhat elképzeléseinek, hogy milyen is legyen oldala, és nekem is időtakarékosabb, valamint hamarabb el is készül az oldala.

Amint megkapom Öntől az oldalra feltöltendő szövegeket és képeket emailben, szükség szerint átbeszélhetjük a tartalom alapvető irányelveit és tippeket is adok ezekkel kapcsolatban.

Miután megvan a weboldal ún. drótváza és megkaptam a tartalmakat, elkezdem összerakni a teljes weboldalt. Ezzel párhuzamosan a megbeszélt arculatnak megfelelőn fejlődik a weboldal kinézete is.

Elérkezik az alkalom, amikor láthatja a teljes oldal első változatát. Ezután megbeszéljük a lehetséges változtatásokat, mint például a betű mérete, színe vagy akár komplexebb megvalósítást igénylő változtatások is. A lényeg, hogy a legközelebb álljunk álmai weboldalához!

Az integrált funkciók működését letesztelem, majd átadom a végleges honlapot és elindul a forgalomnövekedés valamint vállalkozásának további fellendülése.

Szeretne velünk...

megbeszélni egy személyes találkozót Debrecenben? Lépjen velünk kapcsolatba:

egy Zoom konferenciát, ahol megbeszéljük mik az elképzelései?

Weblap blog